Sfaturi culinare

#cafea #Espressoarele Krups #espresoare cafea

E randul tau sa-l inviti la o cafea! Espressoarele Krups, pentru femei cu initiativa

Demonstreaza ca esti o femeie puternica si cu initiativa si invita-l tu la o cafea delicioasa pregatita in intimitatea caminului tau! Aliat de nadejde iti este espressorul automat din gama premium Krups Piano Negro, un dispozitiv de ultima generatie care iti aduce acasa aroma si calitatea cafelelor de top!

Cafeaua la ibric are farmecul ei, dar astazi ai atat de multe posibilitati de pregatire a cafelei, incat este pacat sa nu le testezi. Oricand ti-e pofta de o cafea proaspat macinata, neagra, simpla sau de ceasca de cafea decorata cu o spuma delicioasa, nu mai este nevoie sa te indrepti catre cafeneaua ori pubul preferat: iti poti pregati indragita bautura la tine acasa!

Impresioneaza-l si fa-l sa devina dependent de tine in doar cateva minute! Espressorul automat Krups poate fi inclus cu usurinta in decorul bucatariei tale, gratie designului sau elegant, dar si multumita dimensiunilor sale reduse. Un dispozitiv ergonomic si usor de folosit, espressorul Krups isi dezvaluie de indata secretele, fara ca tu sa fii nevoita sa petreci minute in sir incercand sa descoperi cum sa iti pregatesti o cana fierbinte de cafea.

Un aparat de ultima generatie, espressorul automat Krups este dotat cu sistem Thermobloc care iti asigura o cafea de nota 10 de la prima utilizare si, in plus, previne cu succes depunerile de calcar favorizate de apa dura, atat de raspandita in Romania.

Imbie-l si cucereste-l definitiv cu una dintre cele 4 tipuri de cafea pe care espressorul automat Krups – espresso, espresso strong, coffee si long coffee, gata in doar cateva clipe!

Pret recomandat: 2,379

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare