Sfaturi culinare

#otet #friptura #scortisoara #sfaturi culinare #gem #friptura la gratar #condimente friptura

Gem, scortisoara sau otet? 6 mirodenii neobisnuite care redefinesc gustul fripturii la gratar

Du carnea la gratar pe cele mai inalte culmi ale gustului! Renunta la banalele condimente formate doar din sare, piper, cimbru sau oregano in asezonarea fripturilor si apeleaza la ingrediente care transforma carnea intr-o delicatesa. Iata cateva mirodenii si condimente neobisnuite care redefinesc gustul preparatelor din carne!

1. Suc de mere

Sursa foto: sophisticatededge.com

Cu un gust dulce acrisor, sucul de mere este ingredientul perfect pentru o carne la gratar exotica. Marineaza carnea in suc de mere, alaturi de alte condimente preferate, si vei obtine un gust autentic al acestui preparat la gratar.

Merele nu sunt singurele fructe care pot fi folosite in marinarea carnii pentru gratar. Si sucurile din citrice reusesc sa ofere aroma fructata si gustoasa care redefineste conceptul de friptura pe gratar.

Sursa foto: escondidorv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului