Sfaturi culinare

#retete #femei insarcinate #pofte femei insarcinate #mancare sarcina

Mancaruri preferate de vedete in timpul sarcinii

Aproape toate femeile insarcinate au pofte culinare, iar vedetele internationale nu fac exceptie. Afla care erau mancarurile preferate ale vedetelor in perioada de sarcina.

Heidi Klum - inghetata

Supermodelul Heidi Klum a facut o pasiune pentru inghetata in perioada in care a fost insarcinata. In acea perioada, vedeta obisnuita sa-si cumpere in New York inghetata cu ciocolata. Inghetata contine calciu si este mai saraca in carbohidrati comparativ cu alte dulciuri.

Pentru a pregati acasa o inghetata cu ciocolata ai nevoie de lapte, oua, smantana, zahar si cacao.

Poti combina aroma de ciocolata cu cea de menta sau cu scortisoara.

Angelia Jolie - mancare picanta

In perioada in care era insarcinata, Angelina prefera batoanele de ciocolata, sosul mexican si inelele de ceapa. Incearca o reteta de inele de ceapa aurii. Acest fel de mancare este crocant, aromat si perfect pentru o gustare.

Nicole Richie - paste cu pui

Nicole Richie a marturisit ca in timpul sarcinii, seara tarziu poftea la diverse mancaruri, printre care: paste cu pui, burgeri, pepene si mango. Pastele cu pui sunt usor si rapid de facut si pot fi aromate cu diverse condimente.

Incearca o reteta de paste cu pui in sos de menta si cimbru.

Pentru un meniu italienesc, pregateste un pui cacciatore cu paste. In perioada calduroasa poti gati o supa de mango si pepene.

Cristina Aguilera - gogosi si prajituri

Cantareata a povestit ca in timpul sarcinii era o mare amatoare de dulciuri. Printre preferatele ei se numarau gogosile, prajiturile si produsele de patiserie. O reteta simpla este cea a gogosilor umplute cu gem.

Pentru un astfel de desert ai nevoie de lapte, oua, drojdie, faina, zahar, vanilie, ulei si gem. Daca vrei sa faci o varianta inedita de gogosi, pregateste un castron cu gogosi cu banane si seminte de susan.

Jennifer Lopez - salsa

Gemenii lui J.Lo' au venit pe lume in februarie 2008. Conform unor surse apropiate, cantareata consuma sucuri acidulate de portocale, bomboane M&Ms si sos salsa . Sosul salsa pentru preparatele mexicane se face din rosii, ceapa, ardei iute, lime si coriandru. Foloseste-l in tortillas, quesadillas, fripturi etc.

Poti face si alte variante de sos salsa: sos salsa de peste, sos salsa de ananas, salsa de piersici etc.

Foto: gallery.hd.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete