- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Salata de peste cu portocale
Sursa foto: delicious.com.au
Ingrediente
- 3 portocale
- 1 ceapa rosie
- 8 masline negre, fara samburi, taiate pe jumatate
- 4 fileuri de peste
- ulei de masline
- patrunjel
- busuioc
- rucola
- menta
- sare
- piper
Cum se prepara
Pune la pestele la fript pe un gratar incins, uns cu putin ulei de masline, pentru a nu se lipi. Cand se patrunde bine, pune-l pe un platou si lasa-l sa se raceasca.
Intre timp curata portocalele si taie-le felii. Pune-le intr-un bol impreuna cu maslinele si adauga patrunjel, busuioc, rucola si menta dupa preferinte. Taie eapa julienne si adaug-o peste amestec. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga putin ulei de masline. Amesteca bine apoi adauga si pestele taiat bucatele. Serveste salata cu foccacia sau cu lipii.
Sursa foto principala: golf4good.org
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina