Sfaturi culinare

#retete ziua barbatului #peste #carne #cartofi prajiti #bere

Meniu pentru Ziua Barbatului

De ziua barbatului fa un meniu special, de sarbatoare. Nu este nevoie sa alegi retete complicate, care necesita mult timp. Important este sa fie gustoase si pe placul sarbatoririlor.

Aperitive pentru meniul de Ziua Barbatului
 

Daca faci un meniu bazat pe peste, atunci alege la aperitive o reteta de stridii cu bacon si lamaie. Preparatul este original si contine unul dintre cele mai atractive ingrediente pentru barbati, baconul.

Pentru o petrecere de Ziua Barbatului poti pregati un platou de aperitive cu ceapa verde, prosciutto si crema de branza.
 

feluri principale pentru meniul de Ziua Barbatului
 

Barbatii nu refuza niciodata un cheeseburger . Foloseste carne de vita, rosii, branza, ceapa si salata pentru cativa cheeseburgeri pe care sa-i servesti cu bere si cartofi prajiti

Pentru barbatii care vor sa se distreze de ziua lor, un biliard, un meci sau o petrecere ar fi binevenite. Pregateste-i partenerului tau cateva portii de carnati cu bere si invita-i prietenii in vizita.

Sursa foto: allrecipes.com.auDaca alegi pestele la felul principal, acesta trebuie sa fie unul prajit. Incearca o reteta de cod in aluat de bere. Serveste-l impreuna cu un sos de usturoi si o garnitura de cartofi prajiti.
 

Deserturi si bauturi pentru meniul de Ziua Barbatului
 

Pentru desert, incearca o reteta usoara si provocatoare. Un fondue de ciocolata este un desert senzual, perfect pentru a fi mancat in doi.

Ca bauturi, combina pestele cu un vin alb sau burgerii si cartofii cu bere. Daca vrei ceva special, fa cocktailuri White Russian.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete