Sfaturi culinare

#Mezzaluna Di Laura #retete italiene #restaurant

Mezzaluna Di Laura - Restaurant cu retete culinare italiene servite intr-un decor elegant si ospitalier

Gastronomia este un element de baza al stilului de viata italian, respectarea preparatelor si retetelor originale fiind esentiala. Pe langa sumedenia de retete culinare italiene gatite cu ingrediente simple, proaspete si naturale, italienii servesc masa intr-o atmosfera degajata si cat mai placuta. Pentru ei, masa este un prilej de socializare si buna-dispozitie in conformitate cu pasiunea lor pentru mancare traditionala italiana. Cantitatea de mancare consumata nu este mare, iar vinurile ce insotesc fiecare preparat sunt adecvate tipurilor de ingrediente si alimente utilizate la crearea celor mai originale bucate foarte recunoscute la nivel international, bucataria italiana fiind o resursa de inspiratie pentru numeroase tari din intreaga lume.

Delecteaza-te cu retete culinare italiene sanatoase – Restaurant Mezzaluna Di Laura

Daca ati avut ocazia sa va bucurati de mancarea italieneasca, cu siguranta va doriti sa repetati aceasta experienta gastronomica unica. Restaurantul Mezzaluna Di Laura va asteapta in centrul Bucurestiului pentru a servi preparate realizate cu aceeasi maiestrie pur italiana ce corespunde retetelor intaliene traditionale, intr-un ambient cu totul deosebit. Veti fi surprinsi de gustul autentic al aperitivelor, pastelor, salatelor si sortimentelor de vinuri, mixul ingredientelor fiind fermecator pentru papilele gustative ale celor mai pretentiosi clienti. Ospitalitatea tipic italiana este intretinuta si de angajatii amabili si pasionati, iar preparatele sunt servite intr-o atmosfera plina de voie buna.

Mezzaluna - Spirit italian si retete culinare italiene inspirate din tinuturile mediteraneene

Alegerile culinare sunt inspirate adesea din calatoriile pe care le intreprindem de-a lungul vietii, experientele gastronomice fiind inedite in fiecare colt al lumii. Asadar, una din marile bucurii ale turismului este privilegiul de a descoperi si experimenta mancaruri preparate cu ingrediente autentice, chiar de catre cei ce le-au inventat. Bucataria italiana este una dintre placerile vietii pe care trebuie sa o incercati intr-un restaurant cu specific italian asa cum este Mezzaluna di Laura. Mancarurile si bauturile traditionale va stau la dispozitie in acest restaurant de inalta clasa, unde puteti lua masa impreuna cu familia si prietenii.

Delectare armonioasa pentru toate gusturile cu retete culinare italiene

Italienii au obiceiuri sanatoase atunci cand vine vorba de mancare. Mananca portii mici si prefera alimente cat mai sanatoase, precum fructe si legume, branza, paste, cereale, carne slaba etc, in locul celor de tip junk-food. Mai mult, ei se bucura se mancaruri si retete culinare italiene simple, usoare si traditionale, fiecare masa fiind insotita de un vin bun sau bauturi naturale specifice regiunilor italiene. Asadar, ziua incepe cu un mic dejun nu foarte consistent, dupa care servesc pranzul alacatuit din doua feluri de mancare, toate acestea fiind urmate de cina, cand se mancanca paste.

Retete culinare italiene asa cum sunt pregatite de secole

Autenticitatea bucatariei italiene este usor de pastrat chiar si atunci cand se folosesc retete culinare italiene reinterpretate in stil romanesc. Totul se datoreaza ingredientelor pregatite in casa sau crescute in propria gradina, calitatea lor fiind decisiva pentru obtinerea unor preparate savuroase si incredibil de sanatoase. De altfel, mancarea italiana este o mancare ce ni se adreseaza direct, fara artificii, oferind aroma ingredientelor proaspete in stare bruta si o usoara amintire a peisajului mediteraneean unic. Mezzaluna di Laura stie exact cum sa redea gustul autentic al unor retete culinare italiene personalizate cu stil ce asteapta sa fie descoperite de catre dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare vizitati site-ul restaurantului: mezzaluna.restaurant.

Telefon (pentru comenzi, rezervari si servicii de livrare la domiciliu): 0729 591 469

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete