Sfaturi culinare

#branzeturi #delaco #miez de lapte

Miez de Lapte - prima branza premiata in Romania cu titlul „Produsul Anului®”

Delaco Miez de Lapte a fost castigatorul titlului „Produsul Anului 2013” in categoria branzeturi, in cadrul Galei organizate de Media Concept Store, agentia ce decerneaza in Romania acest titlu, pe baza voturilor a peste 3500 de consumatori.

Gama Miez de Lapte a fost lansata in aprilie 2012 si, la un an dupa lansare, a fost recunoscuta de romani drept cea mai inovativa lansare din categoria sa.

Este un produs simplu, din ingrediente 100% naturale, dar cu beneficii adaptate consumatorului din zilele noastre: portii mici, cel mai ridicat continut de Calciu si Fosfor intr-o branza proaspata (44% din DZR de Calciu si 35% din DZR de Fosfor / 100g), se preteaza pentru numeroase utilizari: aperitive, gustari si deserturi.

„Se vorbeste mult despre inovatie, despre a face lucrurile ALTFEL, dar, cand trebuie sa luam o hotarare, am vrea sa fie, totusi, ceva garantat, incercat deja... Iar acest lucru este valabil si pentru mediul de afaceri si pentru consumatori. Principalul motiv pentru care am castigat acest premiu este faptul ca, dincolo de beneficiile rationale, Delaco Miez de Lapte provoaca imaginatia - o cutie cu 3 portii inseamna 3 preparate diferite, usor de pregatit in mai putin de 3 minute. Premiul acesta dat de consumatori ne arata ca imaginatia si curiozitatea depasesc conservatorismul si ca merita sa fim curajosi si sa incercam. Este cea mai de pret lectie si le multumim consumatorilor nostri pentru asta.” a declarat Daniela Dumitrascu - Marketing Manager, Delaco Distribution.

Produsul Anului este cel mai amplu studiu realizat in randul consumatorilor romani, in urma caruia este premiata inovatia in domeniul bunurilor de larg consum. Acest studiu are o istorie de peste 25 de ani in tari precum Franta, Germania, SUA. in Romania, este a 4-a editie organizata de Media Concept Store.

4000 de respondenti (esantion reprezentativ la nivel national) au completat chestionarele on line exprimandu-si opinia cu privire la produsele considerate a fi marile lansari ale ultimului an. Atractivitatea, inovatia si satisfactia consumatorilor au fost criteriile care au stat la baza evaluarilor.

Mai multe detalii despre modul de acordare si despre celelalte produse care au castigat aceasta distinctie pe www.produsulanului.net

Despre Delaco

Infiintata in 1996, compania Delaco este in prezent unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata branzeturilor din Romania. Din iulie 2010, Delaco este parte integranta a grupului Bongrain, numarul 1 mondial in specialitati de branza. in afara de marcile proprii - Delaco si Milkana, compania Delaco este distribuitor unic in Romania pentru marcile Zott, Bergader, Joya, Arla si Lurpak.

Pentru detalii, puteti contacta pe:
Simona Borascu
Marketing Coordinator
Delaco Distribution
simona.borascu@delaco.ro
Tel: 0749.033.399
www.delaco.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului