Sfaturi culinare

#ingrediente cafea #preparare cafea #sfaturi culinare #arome cafea #cafea #trucuri preparare cafea

Nu pune niciodata aceste ingrediente in cafea! Sunt extrem de periculoase

Iti place sa savurezi cafea in fiecare dimineata si sa adaugi in aceasta fel de fel de ingredinete pentru a o face mai aromata si mai gustoasa? Ei, bine, unele dintre acestea sunt extrem de nocive. Iata ce ingrediente nu trebuie sa adaugi niciodata in cafea si cu ce le poti inlocui.

Grasimi si siropuri

Grasimile hidrogenate precum margarina, contin extrem de multe chimicale, nocive organismului. Mai mult, si siropul de porumb, pe care unele persoane il folosesc pe post de indulcitor, trebuie evitat cu orice chip, fiind la fel de periculos precum margina.

Inlocuieste aceste ingrediente cu ingrediente naturale, sanatoase. Margarina o poti inlocui cu lapte de vaca sau lapte vegetal de migdale ori cocos iar siropul de porumb cu miere.

Arome artificiale

Aromele speciale pentru cafea, pe care le cumperi din comert pot da un gust divin cafelei, insa cele mai multe dintre acestea contin cantitati mari de zahar, arome artificiale si coloranti. Inlocuieste-le mai bine cu esenta de vanilie, esenta de migdale, sau migdale macinate, nucsoara sau putina scortisoara.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului