Sfaturi culinare

#pavlova #inghetata #cirese #retete #prajituri #bauturi #deserturi # retete cirese # inghetata cu cirese

Retete de vara cu cirese

Ciresele sunt unele dintre fructele vedeta ale verii. Acestea sunt bogate in nutrienti , contin antioxidanti , vitamine si fibre. Foloseste aceste fructe in stare proaspata sau include-le in diverse prajituri si deserturi .
 

Deserturi cu cirese
 

Pentru desert, pregateste o inghetata de cirese facuta in casa. Este un preparat sanatos, din cirese proaspete, miere, smantana si lapte. Serveste-l cand ai musafiri si vei avea succes garantat.

Daca ai nevoie de o reteta sofisticata pentru desert, alege o prajitura Pavlova cu cirese si inghetata. Este un desert decadent, foarte potrivit pentru ocaziile speciale.

In cazul in care vrei pur si simplu sa ai ceva dulce in casa, fa o placinta cu zmeura si cirese. Foloseste fructele proaspete ale verii pentru o placinta pe care sa o servesti simplu, in familie, indiferent de ocazie. Daca totusi vrei sa imbogatesti acest preparat, o poti servi alaturi de inghetata de vanilie si zmeura proaspata.
 

Bauturi cu cirese
 

Ciresele pot fi folosite cu succes si in bauturile racoritoare ale verii. De exemplu, poti pregati un shake de banane, cirese si lamaie. Este o bautura gustoasa si racoritoare, care se face in doar cateva minute.

O alta reteta de shake de cirese este cea bazata pe suc de portocale si banane. Bautura cremoasa se prepara chiar inainte de a fi consumata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare