Sfaturi culinare

#vita kobe #alimente contrafacute #miere #ketchup #ulei de masline #branza

Top 5 alimente contrafacute. Care sunt falsurile pe care le pui in farfurie

Publicatia online Listverse a realizat un top al produselor ale caror replici sunt comercializate la nivel mondial. Printre cele mai des contrafacute produse se numara si mai multe alimente. Iata ce imitatii periculoase risti sa pui in farfurie:

1. Ketchup

Sursa foto: iloveuselessknowledge.com

Printre cele mai des inlocuite produse cu orice altceva decat scrie pe eticheta se numara Ketchupul. Ce inseamna asta? Cel mai adesea ca nu contine pic de rosii. Insa mai exista si varianta in care anumite marci premium sunt "imitate" de producatori falsi. Este celebru cazul de acum aproape trei ani, din Statele Unite, cand a fost descoperit un lot urias de ketchup "Simply Heinz" care era, de fapt, ketchup obisnuit. In plus, folosea zahar in reteta in loc de sirop de fructoza de porumb.

Sursa foto principala: starmarket.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului