Sfaturi culinare

#cupa agentiilor #concurs gatit #lidle #agentii

Vino sa vezi ce vraji fac 28 de agentii in bucatarie, la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Imaginati-va ce forfota, cata foiala, ce dexteritate in manuit retetare si ce miscari de trupe s-au petrecut in ultimele zile prin echipele participante la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, gazduita de Chef Parade.

28 pare ca-i numar magic, caci atatea agentii se vor infrunta in eveniment, pe 15 si 16 iulie, pentru un loc in finala de pe 17 iulie. Cate echipe, atatea ingrediente secrete intrerpretate in mod creativ, tot atatea preparate care o sa gadile placut papilele gustative ale juratilor si tot atatea prezentari spectaculoase.

Care sunt echipele participante

Curiosii care ar fi vrut sa traga cu ochiul in bucataria interna a participantilor pot sa afle chiar de la ei, din seria editoriala de interviuri cu echipele participante de pe IQads, care au fost cele mai dezastruoase experiente in bucatarie, ce-are de-a face publicitatea cu bucataritul sau cum s-au format echipele.

Cele 28 de echipe, cu numele lor de scena de la Gatit. Pentru putin suspans, va lasam sa ghiciti cine e fiecare.

Sa va facem prezentarile: echipa Cu de toate (Geometry Global) se intoarce pentru al treilea an, cu acelasi nume, sa culeaga laurii intr-ale bucataritului, PRIME Romania se transforma in The PRIME Taste, iar Advice Students imprumuta din gloria trupei The Kooks, pentru un pic de inspiratie cu sare si piper. Nielsen Romania crede ca ar putea pacali juriul odata cu schimbarea numelui: The Zucchini Houdini in 2015 ia locul Nielsen’s Meerkats din 2014, iar echipa Pastel se alinta si se transforma, pentru cateva zile, in Pastellini bune-de-te-lingi-pe-degete.

Ce gust credeti ca are o portie de Creiere la Capac, o Migdala Vesela sau un Curcubeu pe Ceru' Gurii? Intrebati-i pe cei de la BrainUP, MVcom sau Business Results by Smart Ideas, par a avea reteta pentru fiecare.

Mediafax Monitorizare se transforma pentru cateva zile in Mediafax Cookietorizare, in timp ce IAA Young Professionals au de lucru in BucatarIAA. Exista si un The Freesome format din patru freelanceri neinfricati, dar si gustari offline de la agentia de digital Kubis, devenita sKUBISnacks.

Five's face spectacol tehnic si la gatit si ameninta competitia cu 5 cutite ascutite in formula 5 Knives, in timp ce GfK sfatuieste competitia : Don't Trust The Skinny Chef. Tocanitii de la Promocrat s-ar putea sa vrea sa fure din Lunchbox-ul celor de la Outbox, dar Bake’n’Roll Bookster intra impaciuitori pe felie, la sfatul celor de la The Foodwisers (Foodwise).

AdProduction Team s-ar inspira din retetele fetelor de la ISRA Cooking Insights, iar Nuevo promit sa porneasca un Food Nuevolution. Mercuisine360 e noua identitate Mercury 360, care impreuna cu Mercury Research & Friends dau mana cu mana intr-o competitie prietenoasa cu Veveritele CONNECT-ate de la Connect Promotion, in timp ce diversitatea paletei este asigurata de InfiniTaste de la Infinit Solutions, sustinuti indeaproape de Activ Chefs de la Activ Ad. Alaiul se completeaza cu Golin si ThinkDigital.

Nici macar dupa ce au copt retetele, echipele n-au obosit: au mai avut timp sa se gandeasca si la un logo, care sa-i reprezinte in competitie. Vi le lasam pe toate aici, cu tot cu numele agentiilor din viata de zi cu zi.

Cele 28 de echipe si numele lor din viata de zi cu zi. Ati ghicit bine?

Vi s-a facut deja pofta?

Veniti sa-i vedeti in actiune pe bucatarii amatori ai industriei pe 15, 16 si 17 iulie, la Chef Parade. Come to the Chefs' side, we have recipes!

Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. in 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului