Farfallele cu sos de ciuperci sunt o mancare perfecta pentru cina. Sunt usoare, satioase si hranitoare. Au o aroma deosebita si delicioasa. In plus, se prepara foarte usor si rapid.

Ingrediente pentru farfallele cu sos de ciuperci:

 

  • 400 g farfalle
  • 1 lingura de unt
  • 250 g ciuperci
  • 1/2 cana de ceapa tocata
  • 1 lingura de usturoi tocat
  • 1 lingurita si un sfert de sare
  • 1/4 lingurita de piper negru
  • 1/4 ceasca de vin alb
  • 2/3 ceasca de frisca
  • 1/2 ceasca de branza
  • 2 linguri de patrunjel tocat

 

Cum se prepara farfalle cu sos de ciuperci:


Pune pastele la fiert pentru aproximativ 10 minute cu putina sare. Topeste untul intr-o tigaie mai mare si adauga peste el ciupercile, ceapa, sarea si piperul si lasa-le la foc mic circa 12 minute.

Adauga apoi vinul, lasa compozitia sa fiarba inca 2 minute, apoi pune in tigaie si pastele scurse, frisca, branza si 2 linguri de patrunjel.

Cum se servesc farfallele cu sos de ciuperci:


Farfallele cu sos de ciuperci se servesc calde, presarate cu patrunjel tocat marunt deasupra.

Sursa foto: myrecipes.com

  •   2013-07-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii