Ingrediente pentru fondue-ul cu bere si branza Cheddar
- 450g branza Cheddar, rasa
- 1 lingura faina
- 1 cana bere
- 3 catei de usturoi, pisati
- 1-1/2 lingurite pudra de mustar
- 1/4 lingurita piper
Cum se prepara fondue-ul cu bere si branza Cheddar
Intr-un bol incapator amesteca branza rasa cu faina.
Separat, intr-o oala pentru sosuri adauga berea, usturoiul, mustarul si piperul si lasa-l sa fiarba. Dupa ce a clocotit timp de doua minute, adauga treptat cate putina branza. Amesteca continuu pana aceasta se topeste, apoi adauga din nou branza. Continua asa pana ce termini intrega cantitate de branza si obtii un sos cremos si omogen.
Cum se serveste fondue-ul cu bere si branza Cheddar
Serveste fondue-ul cu bere si branza Cheddar alaturi de stixuri, cipsuri sau carnati afumati, prajiti!
Sursa foto: sargento.com