Serile de weekend petrecute alaturi de prieteni vor deveni mai frumoase cu acest preparat. Cine nu apreciaza un fondue bun, servit alaturi de cipsuri sau stixuri? Iata cat se smplu se prepara!

Ingrediente pentru fondue-ul cu bere si branza Cheddar

  • 450g branza Cheddar, rasa
  • 1 lingura faina
  • 1 cana bere
  • 3 catei de usturoi, pisati
  • 1-1/2 lingurite pudra de mustar
  • 1/4 lingurita piper

Cum se prepara fondue-ul cu bere si branza Cheddar

Intr-un bol incapator amesteca branza rasa cu faina.

Separat, intr-o oala pentru sosuri adauga berea, usturoiul, mustarul si piperul si lasa-l sa fiarba. Dupa ce a clocotit timp de doua minute, adauga treptat cate putina branza. Amesteca continuu pana aceasta se topeste, apoi adauga din nou branza. Continua asa pana ce termini intrega cantitate de branza si obtii un sos cremos si omogen.

Cum se serveste fondue-ul cu bere si branza Cheddar

Serveste fondue-ul cu bere si branza Cheddar alaturi de stixuri, cipsuri sau carnati afumati, prajiti!

Sursa foto: sargento.com

  •   2016-04-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii