salsa de pepene rosu este un sos potrivit pentru fripturi de porc sau pui. Sosul se realizeaza usor si rapid, in numai 20 de minute.
Ingrediente pentru salsa de pepene rosu
- 3 cani bucati pepene rosu
- 2 ardei grasi, fara samburi, maruntiti
- 1/3 cana coriandru maruntit
- 1/4 cana suc de lime
- 1/4 cana ceapa rosie, taiata
-
1/4 lingurita sare.
Cum se prepara salsa de pepene rosu
Pune intr -un castron bucatelele de pepene, coriandrul, sucul de lime, ardeii si ceapa. Amesteca bine pentru omogenizare. Adauga sare si amesteca din nou. Pune castronul in frigider cel putin jumatate de ora.
La aceasta reteta poti adauga si verdeata.
Cum se serveste salsa de pepene rosu
Salsa de pepene rosu se serveste la diverse preparate, ca de exemplu friptura de pui. Salsa poate fi servita atat rece , cat si la temperatura camerei.
Sursa foto: happyfoody.com