Sosul de branza feta cu spanac este o adevarata delicatesa care ii va incanta chiar si pe cei mai pretentiosi gurmanzi. In plus, sosul are costuri reduse si se prepara in numai 10 minute.
 

Ingrediente pentru sosul de branza feta cu spanac
 

  • 20 frunze de spanac
  • 2 lingurita de unt
  • 2 lingurite de faina
  • 1 cana de lapte caldut (nedegresat)
  • 200 grame de branza feta maruntita
  • sare si piper dupa gust.
     

Cum se prepara sosul de branza feta cu spanac
 

Adauga frunzele de spanac, branza feta si untul intr-un blender. Dupa ce le mixezi bine timp de 1 minut, adauga crema formata intr-o cratita, la foc mic. Adauga apoi laptele si amesteca in mod continuu. Dupa ce da in clocot opreste focul, adauga condimentele si mai amesteca timp de 1 minut.
 

Cum se serveste sosul de branza feta cu spanac
 

Sosul de branza feta si spanac se serveste caldut, alaturi de paine prajita sau se adauga peste salata bulgareasca.
 

  •   2012-01-06
  •  

Articol scris de

Corina Petrea

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.