Sosul de maioneza calda este un sos special pentru peste.

Ingrediente pentru sos de maioneza calda

2 galbenusuri crude

50 g unt

1 lingura apa

1/2 lamaie

sare

piper

capere (optional)

marar (optional)

Cum se prepara sos de maioneza calda

Pune untul sa se inmoaie, intr-un vas emailat, asezat intr-o cratita cu apa calda. Incorporeaza apoi cele doua galbenusuri si freaca-le energic, ca sa nu se ingroase ouale. Adauga peste aceasta compozitie o lingura cu apa, zeama de la o jumatate de lamaie si putina sare.

Omogenizeaza ingredienetle la cald, pe baie de abur.

Cum se serveste sos de maioneza calda

Serveste sosul de maioneza cu rasol de peste, imediat dupa ce l-ai preparat.

Inlocuieste zeama de lamaie cu zeama de limetta, pentru o aroma mai intensa.

Optional, poti adauga in acest sos cateva capere si putin marar.

Foto: onceuponacakestand.com

  •   2012-05-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii