Sosul de oua este usor de preparat si foarte gustos. Pentru o savoare aparte poti adauga si diverse ierburi. Vei obtine un sos aromatic, ideal pentru paste.
 

Ingrediente pentru sosul de oua
 

 

Cum se prepara sosul de oua
 

Intr-o cratita topeste untul. Adauga faina si amesteca pana obtii o pasta cremoasa. Adauga laptele si amesteca pana cand sosul se ingroasa.

Adauga sarea, piperul si galbenusurile. Amesteca continuu. Ai grija ca sosul sa nu fiarba. Lasa la foc mic.

Adauga apoi treptat sucul de lamaie, amestecand continuu.
 

Cum se serveste sosul de oua
 

Sosul de oua se serveste la diverse preprate din carne sau paste.

  •   2011-02-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii