Sosul de peste este delicios. Il poti servi impreuna cu legume sau peste, gustul sau picant-aromat dandu-le alimentelor un plus de gust.
 

Ingrediente pentru sosul de peste
 

  • 3 linguri crema de peste
  • 3 linguri otet de orez
  • 2 linguri zahar alb
  • 125 mililitri apa
  • 3 catei de usturoi, tocati fin
  • 2 ardei iuti rosii, tocati fin
  • 2 linguri suc proaspat de lime.


Cum se prepara sosul de peste
 

Combina intr-un vas crema de peste, otetul, apa si zaharul. Amesteca-le bine, apoi pune-le la fiert la foc potrivit pana cand ajung la punctul de fierbere. Lasa-le sa se raceasca. Introdu usturoi, chilli si suc de lime.
 

Cum se serveste sosul pentru peste
 

Il poti servi pe post de dressing, sos pentru marinat sau pentru a insoti mancarurile cu legume si carne de peste .

Sursa foto : asiasociety.org

  •   2010-06-16
  •  

Articol scris de

Diana Andrei

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.