Sosuri

#reteta #sos #usturoi #sos de usturoi #smantana

Sos de usturoi cu smantana

Sosul de usturoi este perfect pentru a fi servit la friptura, cu cartofi prajiti sau cu peste.

De ce ingrediente ai nevoie:

  • O capatana de usturoi
  • 200 gr smantana
  • Doua linguri de ulei
  • Un praf de sare
  • Marar (optional).



Cum se prepara:

  • Usturoiul se curata si se piseaza bine.
  • Se adauga un praf de sare, doua linguri de ulei si se amesteca pana la omogenizare.
  • Se toarna smantana si se amesteca bine.
  • La final, daca se doreste, se poate adauga o jumatate de legatura de marar.

    Cum se serveste:

  • Sosul de usturoi cu smantana se serveste cu cartofi prajiti, nature sau cu peste ori friptura.
  •   2009-07-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana-Maria Dragota

Vezi toate articolele

Articole din sosuri

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii