Pentru un sos picant la peste, incearca o reteta cu usturoi si rosii. Se pregateste usor si poate fi folosit acest sos la preparatele din peste, la fripturi si chiar la mici.

Ingrediente pentru sos de usturoi si rosii
 

  • 250 gr usturoi
  • 150 ml ulei vegetal
  • 100 ml sos de rosii
  • 1 lamaie
  • un varf de cutit de sare
     

Cum se prepara sos de usturoi si rosii
 

Se toaca bine usturoiul , apoi se adauga sarea si se freaca bine, pana cand se obtine o pasta. Adauga apoi treptat uleiul, amestecand mereu. Stoarce lamaia si toarna sucul peste compozitia de usturoi.

Adauga apoi sosul de rosii si amesteca bine, pentru omogenizare.
 

Cum se serveste sosul de rosii si usturoi
 

Se serveste la diverse preparate: fripturi, peste etc.

  •   2011-03-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii