- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Sos tzatziki
Sursa foto: whatsgabycooking.com
Sosul tzatziki este ideal pentru a fi consumat alaturi de cartofi sau fripturi de pasare ori chiar peste, dar si pentru a da savoare salatelor, ori pentru a fi consumat ca atare.
Ingrediente
- 1/2 cana castravete ras
- 1/3 cana iaurt grecesc cu 2% grasime
- 1/3 cana smantana
- 1 si 1/2 linguri patrunjel tocat
- 3/4 lingurita otet din vin alb
- 1/2 lingurita sare kosher
- 1/8 lingurita piper negru
- 1 catel de usturoi, pisat
Cum se prepara
Stoarce cu ajutorul mainii castravetele pentru a indeparta surplusul de apa. Adauga-l intr-un bol, impreuna cu restul ingredientelor si amesteca bine. Lasa sosul la frigider minim o ora inainte de servire, pentru ca aromele sa se intrepatrunda.
Sursa foto principala: nytimes.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina