- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Pesto cu busuioc si parmezan
Ingrediente:
- 1 catel mare de usturoi
- 1/4 lingurita de sare grunjoasa
- 4 cesti de frunze de busuioc, clatite si uscate
- 4 linguri de seminte de pin, prajite intr-o tigaie, uscate si racite
- 1 cana de ulei de masline extra virgin
- 60 g de parmezan proaspat ras
Mod de preparare:
Se adauga usturoiul si sarea intr-un mixer pana este tocat. Adauga busuiocul si semintele de pin si mixeaza de cateva ori, apoi scurge-le intr-un vas in care ai pus uleiul de masline, tinand mixerul pornit.
Daca il consumi imediat, transfera pesto-ul intr-un castron si amesteca-l cu parmezan. Daca doresti sa-l congelezi, adauga parmezanul abia dupa decongelare.
Sursa foto: talesetc.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina