Sosuri

#maioneza vegetala #maioneza din cartofi #retete de post

Reteta de post: maioneza din cartofi

Chiar daca este post, nu inseamna ca trebuie sa renuntam la micile placeri. Le putem inlocui cu ingrediente vegetale, pentru gustari delicioase! Iata cum se prepara maioneza de post, din cartofi!

1. Curata cartofii (sau telina) si fierbe-i in apa cu sare. Cand furculita patrunde usor in legume, scurge-i de apa si lasa-i sa se racoreasca.

2. Trece-i printr-o sita fina si pune intr-un castron piureul fin.

3. Adauga mustarul si o lingura cu ulei, amestecand usor cu o lingura de lemn. Daca este cazul, mai adauga ulei, treptat, pana se leaga si capata consistenta unei maioneze.

4. Presara sare si piper dupa gust si zeama de lamaie. recomanda e-cuisine.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului