Sosul crema cu branza si carnati se prepara usor si este foarte savuros. Este ideal pentru aperitivele de sarbatori. Se serveste cu chips-uri tortilla .
Ingrediente pentru sosul crema cu branza si carnati
- 450 grame carne tocata de vita
- 450 grame carnati de porc
- 20 grame faina
- 300 ml supa de ciuperci
- 300 grame rosii tocate
- 1 ceapa tocata
- pudra de usturoi
- 900 grame branza topita
- chips-uri tortilla.
Cum se prepara sosul crema cu branza si carnati
Intr-o cratita, prajeste carnatii si carnea de vita. Cand carnea este bine facuta, adauga faina. Adauga supa, rosiile, ceapa si pudra de usturoi.
Amesteca toate ingredientele bine. Lasa pe foc pana da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa pe foc cateva minute, pana cand sosul se intareste. Nu uita sa mai amesteci in sos.
Adauga apoi branza topita si amesteca continuu in sos. Lasa pe foc pana cand branza se topeste complet.
Cum se serveste sosul crema cu branza si carnati
Sosul crema cu branza si carnati se serveste caldut, cu chips-uri tortilla.