Sosuri

#ceapa #sos #sos de ceapa

Sos de ceapa pentru gustari

Daca ai nevoie de mai multe gustari rapide pentru o petrecere, incearca si un sos de ceapa . Serveste-l intr-un castron, inconjurat de chipsuri sau legume crude. Este bine sa faci acest preparat din timp, pentru a avea timp sa stea la frigider .


Ingrediente pentru sos de ceapa

 

  • 450 gr smantana;
  • 1 1/2 lingurita praf de ceapa;
  • 1 lingurita praf de usturoi;
  • 1/2 lingurita sare.


Cum se prepara sosul de ceapa


Amesteca praful de ceapa cu cel de usturoi si adauga smantana. Amesteca din nou, apoi asezoneaza cu sare dupa gust. Da sosul la frigider cel putin o ora, astfel incat aromele sa se intrepatrunda. Ai grija sa invelesti castronul cu o folie pentru ca mirosurile sa nu se raspandeasca in frigider.


Cum se serveste sosul de ceapa


Serveste-l cu chipsuri, biscuiti sarati sau legume crude, precum telina, morcovi etc.

Sursa foto: //rawfoodsdiana.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete