Sosuri

#sosuri #sos de rosii #feta #retete sos

Sos de rosii si feta

Sosul de rosii si feta este delicios si aromat si se poate servi alaturi de un piept de pui la gratar, paste, orez sau alte preparate, dupa preferinta.


Ingrediente pentru sos de rosii si feta

  • 1 lingura ulei masline
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • 100 ml apa
  • 200 g rosii tocate
  • 1/4 legatura patrunjel
  • 1 praf sare
  • piper
  • 100 g branza feta maruntita


Cum se prepara sosul de rosii si feta

Taie ceapa si usturoiul cat mai marunt si pune-le la calit in ulei incins. Adauga apoi rosiile tocate marunt si 100 ml de apa si lasa sosul la foc mic, circa 20 de minute.

Adauga un praf de sare, piper si patrunjel proaspat tocat, iar la final amesteca aceasta compozitie cu branza feta sfaramata.


Cum se serveste sosul de rosii si feta

Serveste sosul fierbinte, alaturi de paste, fripturi sau frigarui de creveti.

Sursa foto:jovialfoods.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului