Sosul de rosii si feta este delicios si aromat si se poate servi alaturi de un piept de pui la gratar, paste, orez sau alte preparate, dupa preferinta.
Ingrediente pentru sos de rosii si feta
- 1 lingura ulei masline
- 1 ceapa medie
- 2 catei usturoi
- 100 ml apa
- 200 g rosii tocate
- 1/4 legatura patrunjel
- 1 praf sare
- piper
- 100 g branza feta maruntita
Cum se prepara sosul de rosii si feta
Taie ceapa si usturoiul cat mai marunt si pune-le la calit in ulei incins. Adauga apoi rosiile tocate marunt si 100 ml de apa si lasa sosul la foc mic, circa 20 de minute.
Adauga un praf de sare, piper si patrunjel proaspat tocat, iar la final amesteca aceasta compozitie cu branza feta sfaramata.
Cum se serveste sosul de rosii si feta
Serveste sosul fierbinte, alaturi de paste, fripturi sau frigarui de creveti.
Sursa foto:jovialfoods.com