Vopsirea oualor de Paste

#sfaturi culinare #oua Pasti #vopsire oua Pasti #oua inedite paste

Renunta la vopsele pentru ouale de Paste! 5 decoruri naturale si minimaliste cu efect spectaculos

Te-ai saturat de ouale de Paste care arata mereu ca un curcubeu intr-o mie de nuante, iar in acest an vrei sa adopti un stil neconventional de a le decora? Primul pas: renunta la vopsele, pensula si culori! Noi iti oferim cateva idei uimitoare de a le imbraca in haine de sarbatoare, folosind doar cateva decoruri naturale, simple, minimaliste, aplicate pe ouale fierte si racite!

1. Oua de Paste cu decoruri naturale, vii

Elementele din natura reprezinta una dintre cele mai simple, la indemana si rapide metode de a oferi o delicatete aparte oualor de Paste si de a crea un efect vizual natural, dar elegant. Nu ai nevoie decat de flori colorate, crengute foarte mici, verzi si de putina sfoara, cu care sa legi decorurile naturale si sa le fxezi pe oua. Poti varia modelele de oua si prin lipirea petalelor de flori sau a frunzelor cu forme interesante direct pe coaja oualor fierte.

Sursa foto: florint.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului