Ce legatura e intre ouale de Paste si spuma de ras? Teoretic, niciuna! Practic, iti vom dezvalui in continuare cum poti colora foarte interesant oua fierte cu ajutorul acestui ingredient-surpriza.
Se tot vorbeste despre coloratul oualor folosind sfecla ori frunze de ceapa rosie. O varianta de luat in calcul, de ce nu? Insa ce-ar fi ca anul acesta sa schimbi putin tactica si sa folosesti ceva inedit. Inarmeaza-te cu un tub de spuma de ras ori de frisca si cu colorant alimentar.
Fierbe mai intai ouale exact asa cum iti doresti sa fie, mai moi sau mai tari. Scoate-le din apa si lasa-le pe un servet sa se usuce si sa se raceasca.
Intr-o tava pentru briose pune spuma de ras in fiecare dintre orificiile acesteia cat sa le umpli. Apoi picura colorant lichid, cate o culoare pentru fiecare spatiu. Poti chiar combina culorile, punand cate trei picaturi dintr-o nuanta si trei din alta.
Cu o spatula amesteca foarte delicat culorile cu spuma, fara sa omogenizezi.
Scufunda apoi cate un ou in spuma si lasa-l sa stea acolo aproximativ 20 de minute. Scoate-l cu ajutorul unei linguri sau a unei foarfece pentru salata. Sterge-l cu un prosop din hartie si aseaza-l in cos. Vei avea cele mai frumos colorate oua pentru masa de Paste!