Aperitive

#retete de valentine's day #branza #fructe de mare #castraveti #ciuperci

5 aperitive senzuale pentru masa de Sfantul Valentin

De Valentine’s Day,  pregateste o masa romantica pentru tine si persoana iubita. Incepe masa cu un platou de aperitive, care sa va deschida pofta. Foloseste branzeturi cremoase, fructe de mare si ierburi aromatice, alaturi de un vin bun.

Aperitive din castraveti cu fructe de mare
 

Sursa foto: wholefoodsmarket.comDaca iti doresti sa servesti un aperitiv usor si parfumat de Ziua Indragostitilor, alege o reteta de castraveti cu fructe de mare. Aceste aperitive se prepara rapid si sunt potrivite pentru mesele festive. Foloseste fructele de mare preferate, la alegere si fa o crema din unt, marar si branza.
 

Frigarui cu branza Feta si rosii
 

Sursa foto: slashfood.comDa-i persoanei iubite sa muste o bucatica de branza cu rosii de pe o frigaruie. Acest preparat este un aperitiv gustos si sarac in calorii. Va puteti hrani reciproc, printre saruturi.
 

Paine prajita cu branza Camembert , usturoi si ierburi aromatice
 

Sursa foto: ocado.comDaca tu si persoana iubita sunteti fani ai branzei, atunci incearca un aperitiv cu paine prajita, Camembert, usturoi si ierburi aromatice. Serveste acest aperitiv cu un vin rosu, pentru un plus de savoare.
 

Sursa foto: catchingfireflies.typepad.comCiuperci umplute cu branza albastra
 

Iubitorii branzei albastre pot face un platou atractiv cu ciuperci umplute cu branza albastra. Foloseste cateva felii de bacon pentru a desavarsi gustul.
 

Chiftele cu branza de capra si migdale
 

Sursa foto: stockfood.ptDaca iti place branza, incearca o reteta de chiftelute din branza de capra si migdale. Preparatul poate fi un aperitiv sau o gustare potrivita pentru o masa in familie sau la o ocazie speciala.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.