Aperitive

#anghinare #maioneza #capere

Anghinare cu maioneza din capere

Un aperitiv inedit pe care il poti servi este cel cu si de . Preparatul este destul de usor de facut si nu necesita multe ingrediente .

Ingrediente pentru anghinare cu maioneza din capere
 

  • 1 ou
  • 1 lingura capere scurse bine
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura otet alb din vin
  • 1 cana de ulei pentru salata
     

Cum se prepara anghinarele cu maioneza din capere
 

Pune intr-un blender oul, caperele, usturoiul si otetul. Amesteca-le binea, poi adauga treptat ulei, pentru a obtine o maioneza.

Anghinarele se curata si se taie, se scoate partea din mijloc si se prajesc in ulei cu suc de lamaie .
 

Cum se servesc anghinarele cu maioneza din capere
 

Anghinarele se servesc cu maioneza garnisita cu capere.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.