Aperitive

#pate de post #aperitiv de post #pate #retete de post #retete

Aperitiv de post: pate din ciuperci

Pateul de ciuperci este ideal pentru zilele de post, cand nu stii ce sa mai mananci dimineata, sau ai invitati la masa si vrei sa le servesti un apritiv declicios. Se prepara usor si este absolut delicios!

Ingrediente pentru pateul din ciuperci

  • 500 grame ciuperci champignion
  • 1 ceapa
  • 1 lingura sos de soia
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 grame nuci
  • 1 lingura ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Cum se prepara pateul din ciuperci

Toaca cat mai marunt ceapa si ciupercile. Poti folosi robotul de bucatarie pentru a fi mai rapid si pentru a le marunti cat mai bine. Caleste ceapa si ciupercile intr-o tigaie incinsa, adaugand si uleiul peste acestea.

Adauga apoi legumele in robotul de bucatarie impreuna cu nucile, usturoiul si patrunjelul si mixeaza pana obtii o pasta omogena. Adauga apoi sosul de soia si dupa ce se incorporeaza asezoneaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara.

Cum se serveste pateul din ciuperci

Pateul cu ciuperci se serveste rece, de la frigider, pe felii de paine prajita.

Sursa foto: spinneys-dubai.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.