Aperitive

#valentine's day #sfantul valentin #aperitiv #reteta #broccoli #branza #cedar #culinar

Aperitiv de Valentine’s Day cu branza Cedar si broccoli

Aperitivul de Valentine ’s Day cu branza Cedar si broccoli este o mancare foarte usoara si gustoasa care poate deschide festinul pe care l-ai pregatit pentru masa de Sfantul Valentin , insa poate fi si o idee foarte buna pentru un mic dejun hranitor pentru voi doi, in dimineata de dupa. Cu doar cateva ingrediente, acest aperitiv este usor de pregatit chiar si pentru cei fara prea multa experienta in bucatarie.

Ingredient pentru aperitivul de Valentine ’s Day cu branza Cedar si broccoli:
 

  • 300 de grame de broccoli congelat, taiat
     
  • 240 de grame de boabe de porumb, scurse
     
  • 1 sfert de cana de ceapa tocata
     
  • 1 jumatate de cana de nuci, taiate
     
  • 1 jumatate de cana de lapte
     
  • 1 sfert de cana de unt, topit
     
  • 2 oua
     
  • 1 jumatate de cana de biscuiti sarati sau paine prajita
     
  • 1 sfert de lingurita de sare cu aroma de usturoi
     
  • 1 cana de branza Cedar (Cheddar), rasa.
     

Cum se prepara aperitivul de Valentine’s Day cu branza Cedar si broccoli:
 

  • Incalzeste cuptorul la nivelul 3-4. Unge cu unt sau ulei o tava.
     
  • Amesteca broccoli, porumbul, ceapa si nucile. Pune-le apoi in tava.
     
  • Bate laptele, untul, ouale, biscuitii (sau paine prajita) si sarea cu aroma de usturoi pana cand cand devin o crema fina, timp de 15 secunde in blender la o treapta de sus. In cazul in care opresti ti se opreste frecvent pentru a lua ce ramane pe margini. Amesteca daca e nevoie cu un mixer electric la o treapta mai mare.
     
  • Toarna usor in tava si da-o la cuptor.
     
  • Las-o la copt pana cand atunci cand vei introduce cutitul va iesi curat, pentru 23-25 de minute.
     
  • Pune deasupra branza si lasa tava in cuptor pana se inmoaie branza, inca 2-3 minute.
     
  • Scoate-o din cuptor si las-o sa se raceasca pentru 30 de minute.
     

Cum se serveste aperitivul de Valentine’s Day cu branza Cedar si broccoli:
 

  • Dupa ce s-a racit, se taie in bucati si se serveste.


Pofta buna!
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.