Astepti musafirii si te gandesti sa pregatesti un bufet suedez? Poti alege sa-ti servesti invitatii cu un aperitiv deosebit, cu sparanghel si parmezan.
Ingrediente pentru aperitiv cu sparanghel si parmezan
400 g aluat foitaj
1 ceasca sos red pesto (100 ml)
20 rosii cherry, taiate jumatati
1/2 kg sparanghel
sare, piper
150 g pamezan ras
Cum se prepara aperitivele cu sparanghel si parmezan
Lasa aluatul de foitaj la dezghetat. Intre timp, spala firele de sparanghel, taie-le varfurile si pune partea lemnoasa la fiert.
Imparte aluatul de foitaj in opt dreptunghiuri, apoi unge-le pe fiecare in parte cu sos red pesto.
Pune pe fiecare dreptunghi cateva jumatati de rosii cherry si sparanghel fiert.
Potriveste de gust cu putina sare si piper.
Pune aperitivele la copt, la 200 de grade. Lasa-le la copt in jur de 10-12 minute.
Cum se servesc aperitivele cu sparanghel si parmezan
Serveste aceste aperitive caldute, cu parmezan ras deasupra.
foto : //blogs.babble.com
#retete #parmezan #sparanghel #aperitive cu sparanghel
Aperitive cu sparanghel si parmezan
Aperitive cu sparanghel si parmezan Astepti musafirii si te gandesti sa pregatesti un bufet suedez? Poti alege sa-ti servesti invitatii cu un aperitiv deosebit, cu sparanghel si parmezan.- 2012-04-23 2012-04-23
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa