Aperitive

#aperitive copii # aperitive ton #retete ton # retete peste #aperitive

Aperitive cu peste, delicioase si prietenoase cu silueta

Aperitivele sunt nelipsite in special la petreceri, iar preparea lor este rapida si rezultatul delicios. Iata cateva combinatii la care merita sa te opresti atunci cand organizezi o petrecere sau doar ai invitati la cina. Un alt avantaj: sunt perfecte si pentru copii!

Aperitivile sunt prima impresie pe care o faci in fata celor pe care i-ai reunit la masa pentru o seara relaxanta. Ele vin si cu avantajul de a nu fi nevoie sa petreci toata ziua in bucatarie pentru a pregati gustari cu care sa fii la inaltime. Pestele poate fi intotdeauna vedeta in astfel de ocazii deoarece este pe placul majoritatii, usor de digerat si preferat inclusiv de doamnele care tin la silueta.

Bruschetele cu ton sunt usor de pregatit, ai nevoie doar de cateva ingrediente. Pentru a sparge putin simplitatea, combina bucatile de ton cu rosii cherry taiate bucati, sos de usturoi si ierburi Provence.

Merita sa incerci si variantele de bruschete cu rosii si busuioc, cu prosciutto si parmezan, cu somon afumat, cu pastrama si crema de avocado, cu legume, ciuperci si branza sau orice alta combinatie care iti trece prin minte. Poti "asorta" la ele un vin alb sec, un rosé bine racit sau un vin rosu tanar, in timp ce copiii vor putea bea o limonada racoritoare.

Pestele se potriveste la fel de bine si in rulouri de salata, ca umplutura pentru rosii sau pentru choux-uri, in rulade, creme tartinabile, chiftelute, clatite si cate si mai cate. Pentru copii, poti crea animalute din legume, figurine si fete zambitoare. 

Foto: Pinterest via Conservele Eva

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului