Batoanele crocante cu sunt usor de preparat si foarte gustoase. Cu invelis crocant si interior cremos, aceste batoane sunt ideale pentru mesele festive. Se servesc cu diverse sosuri, cartofi prajiti sau salate.
Ingrediente pentru batoanele crocante cu mozzarella
50 grame faina
200 grame pesmet
2 oua
10 ml lapte
450 grame mozzarellla taiata in fasii groase
200 ml ulei.
Cum se prepara batoanele crocante cu mozzarella
Intr-un bol amesteca ouale si laptele. In boluri separate pune faina si pesmetul. Tavaleste batoanele de mozzarella prin faina, prin amestecul cu ou si apoi prin pesmet. Mai tavaleste prin oua si psmet.
Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga batoanele de mozzarella. Lasa pe foc timp de 1 - 3 minute pe fiecare parte. Scurge apoi pe servete din hartie.
Cum se servesc batoanele crocante cu mozzarella
Batoanele crocante cu mozzarella se servesc cu sos de usturoi sau sos picant de tomate.