Aperitive

#retete biscuiti # biscuiti sarati #biscuiti cu branza #biscuiti

Biscuiti deliciosi cu branza cheddar! Un rasfat pentru intreaga familie

Biscuitii cu branza cheddar sunt usor de preparat si vor fi indragiti de intreaga familie. Acestia sunt usori crocanti la exterior si moi in interior. Merg serviti ca atare, intre mese, sau ca gustare alaturi de alte apritive. Musafirii vor fi cu siguranta impresionati.

Ingrediente pentru biscuitii cu branza cheddar

  • 500 g faina
  • 150 g unt, congelat
  • 1 lingurita si jumatate sare
  • 1 plic si jumatate praf de copt
  • 100g branza Cheddar rasa
  • 300 ml apa
  • 120g unt topit
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • 1/8 lingurita pudra de ceapa
  • 1/8 lingurita patrunjel uscat

Cum se prepara biscuitii cu branza cheddar

Preincalzeste cuptorul la 190oC. Unge o tava cu foaie de copt.

Intr-un castron pentru mixer adauga faina, sarea si praful de copt. Amesteca bine cu ajutorul unei spatule apoi incpororeaza untul untul taiat cubulete. Mixeaza totul la viteza mica, pana cand untul este incorporat complet in compozitie.

Peste amestecul obtinut incorporeaza branza cheddar si apa. Amesteca bine pana cand obtii un aluat ferm.

Cu ajutorul unei cupe mici, pentru inghetata, adauga bilute de aluat in tava pregatita anterior.

Coace biscuitii timp de 10-12 minute sau pana cand se rumenesc usor.

In timp ce biscutii se coc, intr-un caston amestec untul topit cu pudra de ceapa, sarea, pudra de usturoi si patrunjelul.

Imediat ce scoti biscuitii din cuptor, unge-i cu ajutorul unei pensule cu amestecul de unt.

Cum se prepara biscuitii cu branza cheddar

Lasa biscuitii sa se raceasca la temperatura camerei, inainte de a-i servi. Ii poti servi ca atare sau alaturi de alte aperitive.

Sursa foto: topsecretrecipes.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.