Aperitive

#retete #mozzarella #usturoi #aperitive #bocconcini

Bocconcini

Vara ne-am obisnuit sa preparam mancaruri usoare si rapide. Bocconcini cu pesto de usturoi se pregateste foarte simplu si este extrem de savuroasa. Bocconcini nu sunt altceva decat sferele micute de mozzarella, care se gasesc conservate in zerul lor, in borcane si cutii.

Ingrediente pentru bocconcini cu pesto de usturoi

200 g bocconcini

2-3 fire usturoi verde

80 g parmezan ras

2 linguri ulei de masline

2 linguri nuci prajite (seminte de pin)

Cum se preparara bocconcini cu pesto de usturoi

Pregateste sosul pesto de usturoi. Cu ajutorul unui blender, mixeaza usturoiul maruntit, nucile prajite si parmezanul, apoi toarna uleiul in fir subtire, ca la maioneza.

Scurge bocconcino de zeama, pune-le intr-un bol incapator, apoi amesteca-le cu sosul pesto de usturoi.

Cum se servesc bocconcini cu pesto de usturoi

Serveste bocconcini cu pesto de usturoi cu paine prajita, dupa ce au stat la frigider minim 30 de minute.

Foto : babble.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului