Un aperitiv cu totul special il reprezinta branza cu patrunjel si nuca. Aceasta are un aspect apetisant si constituie un fel de mancare elegant si gustos.
Ingrediente pentru branza cu patrunjel si nuca
- 1 cana branza albastra
- 1 lingura lapte batut
- 140 gr crema de branza degresata
- 90 gr crema de branza
- 1 lingura ceapa tocata
- 1/2 lingurita coaja de lamaie
- 1/4 lingurita sare kosher
- 1/4 lingurita piper negru macinat
- 1/4 cana patrunjel proaspat
-
2 1/2 lingura nuci, prajite, taiate.
Cum se prepara branza cu patrunjel si nuca
Pune intr-un castron branza, laptele si cele doua tipuri de crema de branza. Adauga ceapa, coaja de lamaie, sarea si piperul. Bate bine compozitia pentru omogenizare. Pune apoi compozitia pe o folie de plastic si modeleaza o minge. Inveleste-o apoi in folie si lasa-o la rece peste noapte.
Amesteca patrunjelul si nucile. Apoi ruleaza mingea de branza in aceasta compozitie.
Cum se serveste branza cu patrunjel si nuca
Se serveste imediat.
Sursa foto: spryliving.com