Ingrediente briose cu branza, morcovi si dovlecei
- 130 ml lapte;
- 70 ml ulei de masline;
- 2 1/2 linguri de praf de copt;
- 2 oua, batute usor;
- 240 g faina alba;
- 135 g dovlecel, ras;
- 135 g morcov, ras;
- 100 g branza cheddar, rasa;
Cum se prepara briosele cu branza, morcovi si dovlecei
In timp ce preincalzesti cuptorul la 170 de grade Celsius, amesteca intr-un bol faina cu praful de copt. Adauga dovleceii, morcovii si jumatate din cantitatea de branza rasa. Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine pana ce toate ingredientele se intrepatrund.
Separat, amesteca laptele, uleiul si ouale, apoi adauga mixtura si compozitia din legume. Dupa ce ai amestecat bine, toarna compozitia in formele de briose. Presara cealalta jumatate de branza rasa si da tava la cuptor timp de 25-30 de minute.
Cum se servesc briosele cu branza, morcovi si dovlecei
Briosele cu branza, morcovi si dovlecei se servesc cu o ceasca de cafea sau de ceai.
Sursa foto: taste.com.au