Aperitive

#sunca #mozzarella # retete briose #briose aperitiv

Briose cu sunca si mozzarella

Vrei sa pregatesti o gustare delicioasa si satioasa? Atunci poti opta pentru niste briose cu sunca si mozzarella, care cu siguranta ii vor incanta pe toti membrii familiei tale. Iata cum poti prepara aceste briose savuroase:


Ingrediente pentru briose cu sunca si mozzarella:

  • 250 g faina alba
  • 130 g cartofi
  • 1 cub de drojdie de bere
  • 150 ml lapte
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 3 oua
  • 120 g sunca
  • 100 g mozzarella
  • sare


Cum se prepara briosele cu sunca si mozzarella:

Fierbe cartofii in putina apa cu sare si apoi scurge-i bine. Dizolva drojdia in putin lapte cald. Amesteca faina cu cartofii zdrobiti si adauga peste uleiul de masline, un varf de sare, drojdia si ouale batute.

Taie mozzarella in bucatele micute si pune-le in compozitie. Amesteca bine pana cand se omogenizeaza. Unge cu unt formele de briose si toarna compozitia in ele, apoi lasa coca la dospit 30 de minute. Pune briosele la cuptor pentru 20 de minute, la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.


Cum se servesc briosele cu sunca si mozzarella:

Briosele cu sunca si mozzarella se servesc simple sau cu legume.

Sursa foto: bakingobsession.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului