Aperitive

#carnati #usturoi # bruschete #piure de naut #bruschete cu usturoi

Bruschete cu piure de naut, carnati si usturoi

Bruschetele cu piure de naut, carnati si usturoi sunt un aperitiv perfect pentru musafirii neasteptati. Le prepari rapid si sunt foarte gustoase.


Ingrediente pentru bruschete cu piure de naut, carnati si usturoi:

  • 4 felii de paine taraneasca
  • 250 g naut din conserva
  • 250 g carnati proaspeti
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingura de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper


Cum se prepara bruschetele cu piure de naut, carnati si usturoi:

Pune feliile de paine la cuptor pentru 2-3 minute. Scurge nautul si paseaza-l pana obtii un piure. Curata carnatii de pielita, taie-i felii, prajeste-i in uleiul de masline si scoate-i pe un prosop absorbant.

Freaca feliile de paine cu usturoi, pune peste ele piure de naut si condimenteaza cu sare si piper. Asaza deasupra cateva bucatele de carnati.


Cum se servesc bruschetele cu piure de naut, carnati si usturoi:

Bruschetele cu piure de naut, carnati si usturoi se servesc calde, presarate cu patrunjel tocat marunt.

Sursa foto: pemasadinbucatarie.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare