Bruschettele cu macrou afumat sunt usor de preparat si sunt foarte gustoase. Sunt ideale ca aperitive pentru mesele cu multi invitati.
Ingrediente pentru bruschette cu macrou afumat
- 4 felii de paine
- 10 ml ulei de masline
- 200 grame macrou afumat
- o legatura de patrunjel
- 8 rosii, tocate marunt, fara seminte
- 10 grame seminte de pin
- sucul de la 3 lamai
- 180 grame crema de branza
- 5 grame zahar
- sare
- piper.
Cum se prepara burschettele cu macrou afumat
Unge feliile de paine cu ulei de masline. Aseaza feliile de paine intr-o tava. Da tava la cuptor pentru 5 - 6 minute.
Taie carnea de macrou in fasii. Indeparteaza pielea si oasele. Aseaza carnea de peste intr-un bol.
Intr-un alt bol amesteca patrunjelul tocat cu rosiile si semintele de pin. Intr-un alt bol amesteca sucul de la doua lamai cu zaharul si piperul. Toarna aceasta compozitie pentru patrunjel. Amesteca bine.
Cum se servesc bruschettele cu macrou afumat
Pentru a servi, unge fiecare felie de paine cu crema de branza. Deasupra aseaza macroul si stropeste cu suc de lamaie. Deasupra aseaza si o lingura din compozitia cu patrunjel si rosii.