Aperitive

#peste #chiftele # retete peste

Chiftele picante din peste

Chiftelele picante de peste pot constitui un pranz usor si gustos. Le poti servi cu maioneza sau cu o garnitura de legume .
 

Ingrediente pentru chiftele picante de peste
 

  • 1 cartof, decojit si taiat cubulete
  • 2 conserve de ton, scurs bine
  • 1 ou
  • 1/4 cana ceapa taiata
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1 1/2 lingura pesmet
  • 1 1/2 lingurita usturoi praf
  • 1 lingurita condimente peste
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust.
     

Cum se prepara chiftelele picante de peste
 

Fierbe cartofii in apa cu sare, apoi scurge-i de apa si fa un piure din ei. Amesteca intr-un castron tonul, oul, ceapa, mustarul, pesmetul, usturoiul, condimentele de peste, piperul si sarea.

Amesteca bine, apoi pune compozitia in piureul de cartofi si amesteca iar. Modeleaza manual chiftelele.

Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste chiftelele de peste 3 minute pe fiecare parte, pana se prajesc bine.
 

Cum se servesc chiftelele picante de peste
 

Se servesc calde, cu maioneza sau cu o garnitura de legume.



Sursa foto: tescorealfood.com
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.