Daca iti place usturoiul si l-ai manca cu orice, chiar si gol, atunci incearca o reteta de chipsuri cu usturoi . Poti pregati acest preparat atunci cand vrei sa rontai ceva bun si foarte aromat.
Ingrediente pentru chipsuri de usturoi
- 3 catei de usturoi
- 1 cutie lapte rece
-
ulei de canola.
Cum se prepara chipsurile cu usturoi
Feliaza cateii de usturoi cat mai subtire. Pune usturoiul intr-o cratita si acopera-i cu lapte. Lasa laptele la fiert pana cand da in clocot. Scoate apoi usturoiul si usuca-l bine. Da-l apoi prin apa rece. Pune iar usturoiul in cratita si adauga alt lapte. Aceasta actiune se face de trei ori.
Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste chipsurile de usturoi pana cand capata o culoare aurie.
Cum se servesc chipsurile cu usturoi
Scoate chipsurile pe prosoape de hartie si apoi serveste-le cu sare de mare.