Ciupercile umplute fac deliciul oricarui bufet cu gustari calde.
Ingrediente pentru ciupercute umplute cu crema de branza si carnaciori
8-10 palarioare ciuperci
3 carnaciori afumati
100 g crema de branza
1 ceapa rosie
2 catei usturoi
3 linguri ulei de masline
sare
piper
Cum se prepara ciupercute umplute cu crema de branza si carnaciori
Curata ciupercutele bine de impuritati, dar ai grija sa nu le uzi prea mult, deoarece absorb apa si isi pierd gustul.
Unge o tava cu 2 linguri de ulei de masline, apoi aseaza pe ea palariile de ciupercute.
Separat, pune la incins restul de ulei, apoi caleste ceapa tocata marunt, pana ce capata o culoare aramie. Adauga usturoiul pisat si umplutura din interiorul carnatilor, dupa ce ai sfaramat-o cu o furculita.
Lasa ingredientele sa se rumeneasca si potriveste de gust cu sare si piper.
Intr-un alt recipient, mixeaza crema de branza cu putina sare.
Umple palariile de ciuperci cu cate-o lingurita din amestecul de carne, apoi aseaza deasupra si putina crema de branza.
Da ciupercutele la cuptor, la foc mediu, circa 20 de minute.
Cum se servesc ciupercute umplute cu crema de branza si carnaciori
Serveste ciupercile calde.
Sursa foto: semprestaccato.wordpress.com
# ciuperci umplute #branza #retete #ciuperci # carnaciori
Ciupercute umplute cu crema de branza si carnaciori
Ciupercute umplute cu crema de branza si carnaciori Ciupercile umplute fac deliciul oricarui bufet cu gustari calde.- 2012-08-07 2012-08-07
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Sase jocuri educative de interior pentru iarna
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz