Aperitive

#migdale #rozmarin #branza #aperitive #con de branza

Con de brad din branza cu migdale

Daca vrei sa pregatesti invitatilor tai un aperitiv cu adevarat spectaculos, iti propunem sa realizezi un con de brad din branza si migdale, care pe langa aspectul sau inedit, are si o aroma incantatoare.


Ingrediente pentru conul de brad din branza si migadale:

  • 1/4 ceasca de migdale naturale
  • 1 cutie de crema de branza
  • 1/2 cana de maioneza
  • 3 felii de bacon
  • 60 g sunca tocata
  • 80 g branza Cheddar maruntita
  • 1 strop de sos Worcestershire
  • 1 strop de sos Tabasco
  • 1 varf de lingurita de praf de usturoi
  • 1 lingura de ceapa verde tocata marunt
  • cateva crengute de rozmarin
  • sare si piper


Cum se prepara conul de brad din branza si migdale:

Preincalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius si pune migdalele intr-o tava de mica adancime si lasa-le sa sa prajeasca putin, aproximativ 15 minute, pana cand isi schimba nuanta.

Intre timp, intr-un vas mare, amesteca crema de branza si maioneza, adauga baconul, sunca, branza Cheddar, praful de usturoi, sosurile, ceapa si asezoneaza cu sare si piper dupa gust si las-o la macerat pana a doua zi.

Din aceasta crema de branza fa o forma ovala si infige in ea migadalele, pana acoperi intreaga suprafata.


Cum se serveste conul din branza si migdale:

Conul de branza se serveste la temperatura camerei, decorat cu rozmarin si biscuiti.

Sursa foto:dollymarty.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului