Aperitive

#busuioc #rosii #anghinare #crostini

Crostini cu anghinare

Iti plac aperitivele cu rosii si busuioc? Te atrage irezistibil aroma lor parfumata? Atunci trebuie sa incerci o reteta de cu . Foloseste , rosii coapte, ulei de masline si busuioc pentru cateva aperitive gustoase si proaspete.

Ingrediente pentru crostini cu anghinare
 

  • 450 gr baghete de paine
  • 2 cani rosii taiate, fara seminte
  • 1 cana inimi de anghinare, spalate, uscate si taiate
  • 2 linguri busuioc proaspat, taiat
  • 2 linguri ulei de masline
  • ½ lingurita sare
  • 1/8 lingurita piper
     

Cum se prepara crostini cu anghinare
 

Taie bagheta in cat mai multe felii. Apoi aseaza feliile pe o hartie de copt , intr-o tava. Unge painea cu ulei si da-o la cuptor pentru 10 minute, la 180 grade Celsius. Trebuie sa fie aurie si crocanta. Apoi scoate-o din cuptor si las-o sa se raceasca.

Pune intr-un castron rosiile, anghinarele, busuiocul, uleiul, sarea si piperul. Amesteca bine, apoi unge feliile de paine prajita cu aceasta compozitie.
 

Cum se servesc crostini cu anghinare
 

Se servesc imediat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare