Aperitive

#busuioc #rosii #anghinare #crostini

Crostini cu anghinare

Iti plac aperitivele cu rosii si busuioc? Te atrage irezistibil aroma lor parfumata? Atunci trebuie sa incerci o reteta de cu . Foloseste , rosii coapte, ulei de masline si busuioc pentru cateva aperitive gustoase si proaspete.

Ingrediente pentru crostini cu anghinare
 

  • 450 gr baghete de paine
  • 2 cani rosii taiate, fara seminte
  • 1 cana inimi de anghinare, spalate, uscate si taiate
  • 2 linguri busuioc proaspat, taiat
  • 2 linguri ulei de masline
  • ½ lingurita sare
  • 1/8 lingurita piper
     

Cum se prepara crostini cu anghinare
 

Taie bagheta in cat mai multe felii. Apoi aseaza feliile pe o hartie de copt , intr-o tava. Unge painea cu ulei si da-o la cuptor pentru 10 minute, la 180 grade Celsius. Trebuie sa fie aurie si crocanta. Apoi scoate-o din cuptor si las-o sa se raceasca.

Pune intr-un castron rosiile, anghinarele, busuiocul, uleiul, sarea si piperul. Amesteca bine, apoi unge feliile de paine prajita cu aceasta compozitie.
 

Cum se servesc crostini cu anghinare
 

Se servesc imediat.
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.