Aperitive

#retete chutney #crostini #chutney #branza de capra #ceapa rosii

Crostini cu branza de capra si chutney de ceapa rosie

Crostini cu branza de capra si chutney de ceapa rosie sunt ideale pentru mesele festive si petreceri. Se prepara rapid, sunt gustoase si aromate. Se servesc cu salata verde sau rucola.


Ingrediente pentru crostini cu branza de capra si chutney de ceapa rosie

Pentru chutney de ceapa:

  • 50 ml ulei de masline
  • 1 kg ceapa rosie tocata
  • 250 grame zahar brun
  • 150 ml otet balsamic

Pentru crostini:

  • 1 bagheta frantuzeasca feliata
  • ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 200 grame branza de capra
  • patrunjel


Cum se prepara crostini cu branza de capra si chutney de ceapa rosie

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si caleste ceapa timp de 10 minute. Adauga zaharul si lasa pe foc pana cand se topeste. Toarna si otetul, amesteca bine si lasa pe foc timp de 45 de minute, pana cand obtii un sos consistent.

Incinge cuptorul la 180 de grade. Asaza feliile de paine intr-o tava, stropeste-le cu putin ulei de masline si da tava la cuptor pentru 10 minute.

Unge feliile de paine cu usturoi si branza de capra. Deasupra adauga o lingurita de chutney si garniseste cu patrunjel proaspat.


Cum se servesc crostini cu branza de capra si chutney de ceapa rosie

Crostini cu branza de capra si chutney de ceapa rosie se servesc cu salata verde si sos de lamaie.

Sursa foto: morethanjustamouthful.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare