Aperitive

#sandwich #aperitiv #mancare #reteta #culinar #pane #cascaval

Cum sa prepari cascaval pane

Cascavalul pane este o gustare perfecta pentru a fi servita pe post de aperitiv, insa cu o frunza de salata si o felie de rosie va constitui un sandwich gustos si hranitor.

Ingredientele de care ai nevoie:
  • 5 – 6 felii de cascaval (1 cm grosime)
  • 2 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • Un praf de sare si piper
  • Ulei pentru prajit.

    Cum se prepara:
  • Ouale se bat bine cu putina sare si piper.
  • O tigaie cu putin ulei se pune pe foc (mic) si se lasa la incins.
  • Feliile de cascaval se trec prin faina, apoi prin ou, iar apoi prin pesmet.
  • Feliile astfel tapetate se pun in tigaia cu ulei incins si se prajesc pe ambele parti la foc mediu.
  • Cascavalul se ia imediat de pe foc pentru ca exista riscul ca el sa se scurga.
  • Se aseaza pe servetele de hartie pentru a indeparta surplusul de ulei.

Cum se serveste:

  • Cascavalul pane se poate servi cu garnitura de piure sau legume sote . In acelasi timp, el se poate servi si intre doua felii de paine, sub forma de sandwich.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.