Cupe de salata cu miel si broccoli constituie un aperitiv deosebit, cu care in mod sigur vei face impresie buna la o masa festiva .
Ingrediente pentru cupe de salata cu miel si broccoli
- 2 linguri ulei de arahide
- 1 ceapa rosie, taiata marunt
- 2 catei de usturoi, tocati
- o bucatica de ghimbir (4 cm), taiati julienne
- 500 gr carne tocata de miel
- 160 ml supa de pui
- 80 gr
- 1 lingura zahar brun
- 1 cana broccoli, taiat
- 1/2 cana frunze de busuioc
-
1 salata iceberg, frunze fragede.
Cum se prepara cupele de salata cu miel si broccoli
Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga ceapa, usturoiul si ghimbirul. Prajeste 3 minute, adauga si carnea tocata, separand-o cu o spatula de lemn. Prajeste inca 5 minute.
Adauga supa de pui, sosul de stridii si zaharul, apoi lasa pe foc 5 minute, pentru ca lichidul sa se micsoreze.
Adauga broccoli si tine pe foc 5 minute, pana cand lichidul s-a evaporat. Asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Cum se servesc cupele de salata cu miel si broccoli
Se spala si usuca frunzele fragede de salata (cele ca niste cupe), apoi se umplu cu compozitia din tigaie.
Sursa foto: evitamins.com